Tervetuloa

Olen Pirjo Ahlberg, kirjailija ja kirjoittaja, luonnossa kulkija. Tervetuloa sivuilleni!

Muistan sen tunteen, kun melkein kymmenen vuoden kivikot ja karikot, aallonpohjat, väliin myös aallonharjat sulivat ilon kiljahduksiin ja kyyneliin uunituoretta esikoiskirjaani hypistellessä. Olenko ihan oikeasti tehnyt haaveestani totta? Kyllä, hyvä minä! Kirjoittamista harrastavan on vaan luotettava omaan tapaansa sanoa – tässä tapauksessa kirjoittaa – sanottavansa. Mutta ilman ystäviäni ja opastajiani en olisi tässä onnistunut. Nyt jo toisen kirjan julkaisseena tämä pätee edelleen.


Sana pisaroi
Matkaan uudelle alueelle. Oma blogi Sanapisaroita on avattu. Sanapisaroilla tarkoitan kaikkea elämäni varrella kokemaani, lukemaani, kuulemaani ja näkemääni, joista sana alkaa pisaroida. Niistä muodostuu lyhyitä tarinoita kirjoittamisesta, luonnosta, elämästä, arjen sattumuksista, joogasta, ehkä myös unista. 
Unien merkitystä luovassa ajattelussa en voi millään muotoa vähätellä. Unet ja unelmat ovat sukua toisilleen.

Joogasta
Kirjoitan blogissani joogasta kevyellä ja voisiko sanoa, ruohonjuuriotteella. Omasta kirjoittavan ihmisen näkökulmasta. Jooga ja kirjoittaminen kun ovat saaneet liimaa ympärilleen ja limittyneet toisiinsa hyvällä tavalla arjessani. Toinen toistaan ja siinä sivussa minua tukien, kliseisesti sanottuna. Niinpä jooga-aiheiset tekstit pujahtavat silloin tällöin mukaan. Maustamaan ja tasapainottamaan, ja miksei antamaan potkua ja säväyttääkseen.

Toivon, että viihdyt lukijanani.

Kommentit

Myös näitä luetaan

Seuraa Sanapisaroita-blogiani Blogit.fi:ssä