Taustastani

Esikoiskirjani Minussa on kaksi minua ilmestyi v. 2015. Haaveesta tuli tuolloin todellisuutta. Kirja syntyi pikkuhiljaa kypsyen hitaasti kuten kirjan päähenkilö Laura.

Ensimmäinen lastenkirjani Pipaluk ilmestyi lokakuussa v. 2021. Kuvituksen kirjaan on tehnyt taiteilija, kirjailija Maire Pyykkö. Aika Pipalukin parissa on lisännyt tietoisuutta luonnon tilasta pohjoisen Jäämeren alueella.


Kirjoittamiseni on vahvasti sidoksissa luontoon ja luonnossa kulkemiseen. Erityisesti Ilomantsin vaaramaisemat ovat vaikuttaneet elämääni ja esikoiskirjani syntymiseen. Sydän on Pohjois-Karjalassa, vaikka kulkijan vikaa itsessäni tunnistankin. Meren suola ja purjevene-elämä eteläisen Suomen rannikkokaupungin vesillä sai itäsuomalaisen naisen ihmettelemään luonnon kauneutta ja voimaa uudesta näkökulmasta.
Matkalla
Tänään olen edelleen matkalla kirjailijuuteen, miten kirjailijuus sitten halutaankaan ymmärtää. Käsikirjoituksen versioita on kertynyt muutama ja ne odottavat tekijäänsä. Ehkä niiden aika tulee kohta. Tarinan elementit keskustelevat ja hioutuvat, löytävät paikkansa. Ehkäpä uudeksi lastenkirjaksi. 

Jotta vire ja ote kirjoittamiseen pysyy yllä, kirjoitan juttuja mm. Suomen Maakuntakirjailijoiden Rovinssi-lehteen, Pohjois-Karjalan kirjailijayhdistys Ukrin Ukkonen-lehteen, Joogalehteen. Ilokseni olen päässyt mukaan kirjoittajayhdistys Paltan aikaansaavaan ja virkeään Haukka-kirjoittajaryhmään kotiseudullani.

Taustastani lisää Leikekirja -välilehdellä.
Kirjoistani voit lukea lisää välilehdiltä:


”Lyhyin askelin ehtii nähdä ja kokea, 
tuntea syvemmin kuin harppomalla”.


Kommentit

Myös näitä luetaan

Seuraa Sanapisaroita-blogiani Blogit.fi:ssä